Az olimpikon megmutatta magát az ismert férfimagazinban, azóta nem áll vele szóba a családja

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Elena Krawzow úgy döntött, megmutatja testét egy férfimagazinban, ami a családjában hatalmas felháborodást váltott ki. Elmondta, vannak olyan rokonai, akik azóta szóba sem állnak vele.

A paralimpikon, Elena Krawzow hatalmas botrányt robbantott ki a családjában, mert elvállalt egy szexi fotózást egy férfimagazinnak. A Kazahsztánból származó úszónő azonban nem bánja, hogy elkészültek róla a csupasz képek és azt sem, hogy vannak olyan rokonai, akik azóta szóba sem állnak vele. Büszke magára, a testére és arra, amit ezek a felvételek üzennek.

„Annak ellenére döntöttem a fotózás mellett, hogy tudtam, a családom ellenzi. Kazahsztánból származom, egy muszlim és nagyon konzervatív országból. A rokonaim egy része azóta sem áll velem szóba, csakhogy a fotóim mögött rejlő üzenet sokkal fontosabb volt számomra. Hiszem, hogy sokaknak bátorságot és erőt adtam, és büszke vagyok, hogy rászántam magam erre a lépésre” – idézi a Blikk a látássérült úszónő nyilatkozatát.