Camila először a koliban dobta le a dresszt, most évi 300 milliót keres vele

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Minden vágya az volt, hogy orvos legyen de nehezen tudta fizetni tanulmányait, ezért úgy döntött: könnyű pénzszerzési lehetőségek után néz, és elad pár képet magáról a neten.

Egy darabig nem sokra ment a dologgal, de aztán elindította saját OnlyFans-csatornáját, amivel mára odáig jutott a még mindig csak 21 éves Camila Elle, hogy évi 1 millió dollárt (átszámítva nagyjából 300 millió forintot) keres.

„Folyamatosan aggódnom kellett a pénz miatt. Hónapról hónapra éltem, és épp csak kijöttem a pénzemből. Noha az egyetemtől kaptam támogatást, de minimálisat, így hogy mindent ki tudjak fizetni, hitelt kellett felvennem

A fiatal lány elárulta: az első OnlyFans-tartalmakat még a kollégiumi szobájában készítette, ma azonban már főállásban csinálja, köszönhetően annak, hogy a fizetős oldal top 0,01százalékába tartozik.

A floridában élő Camila elárulta: sajnos a családja nagy része nem igazán ért egyet azzal, ahogy a karrierje alakult, így sokukkal megszakította a kapcsolatot – de ez sem töri le, ugyanis azt csinálja, amit szeret, ráadásul jól is keres vele, nagyon jól.