Opitz Barbi megmutatta, mi meg egy hétig tejjel álmodtunk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Opitz Barbi csodás énektudásán túl nem csupán hatalmas hajkoronájáról, de nőies alakjáról is ismert. Az énekesnőről ugyan nem láthatunk túlfűtött képeket, de előszeretettel választ olyan ruhát, ami kiemeli alakját.

A 21 éves énekesnőt abszolút nem zavarja, hogy már javában ősz van, Ő bizony pillanatok alatt képes felforrósítani a hangulatot. A fellépések között mindig akad egy kis ideje, hogy készítsen rajongóinak egy két képet amitől még a legsavanyúbb nap is édes lesz. Ha ez nem lenne elég akkor, hogy előszeretettel mutatja meg tánctudását is, ami már tényleg a cseresznye azon a bizonyos habon.

@opitz.barbi##foryou ##neked ##fy ##fypage ##curlyhair♬ eredeti hang – opitz.barbi

@opitz.barbi Szombat este MEZŐSZEMERÉN lépek fel 20:00-kor😻❤️Gyertek el minél többen! Puszi💗 #foryou #fy #fypage #neked ♬ eredeti hang – opitz.barbi

@opitz.barbi Ma 18:00-kor robban az új zenénk: Barbi Baba #foryou #fy #neked #fypage #neked ♬ eredeti hang – opitz.barbi

@opitz.barbi #torokorszag 🙈🇹🇷 #neked #fy #foryou #fypage ♬ eredeti hang – opitz.barbi

@opitz.barbi #turkey #torokorszag #foryou #fypage #fy #neked #holiday #iloveit ♬ Honey, Cy – DJ Smuddpurpp