„Cukormami” állítja, 15 000 font juttatásért bármit megtesz neki 15 évvel fiatalabb bikája

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egy büszke „cukormami” azt állítja, hogy 15 000 font juttatásért cserébe a 15 évvel fiatalabb szeretője azt tesz meg neki, amit csak akar!

A TikTok-ra @julie.withthebooty felhasználónév alatt a 44 éves brit Julie feltöltött egy videót, amin a követői leggyakrabban feltett kérdéseire válaszol – írja a Daily Star. Néhányuk azt hitték, a fiatal férfi Julie fia, mások pedig arra voltak kíváncsiak, hogy miket kell megtennie szeretőjének a közel 6,3 millió forintnak megfelelő összegért cserébe. Az utóbbira a dögös vörös könnyedén csak ennyit válaszolt:

„BÁRMIT, AMIT KÉREK TŐLE”

– Igen ez havi 15 000 font, de ebben a hónapban csökkentettem, mert elfelejtette megtisztítani a medencét – mondta nevetve a videóban.

@julie.withthebootyQuestions I get asked as sugar mama #cougar #cougartok #cougarville #cougarsoftiktok♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read