Addig lenyomok egy édeshármast még a gyerek iskolában van – vallja az anyuka

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Amíg a gyerekei tanulnak, az édesanya vadidegenekkel bújik ágyba – ráadásul férje tudtával és jóváhagyásával.

Tiniként ismerte meg férjét az a most 29 éves nő, aki párjával együtt 10 év együttlét után döntött úgy: kipróbálják a szexet mással is. No nem a hűtlenség mellett döntöttek: megbeszélték egymással, hogy belekóstolnak a swinger-életmódba.

@vista_wifeQuestions I get all the time… #swingers #swingerslifestyle #cheatingboyfriend #marriage♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) – Kali


Az angliai Lincolnshire-ben élő – a közösségi oldalon csak VistaWife-ként jelen lévő – nő elárulta: az együttléteket ő is és a férje is nappal bonyolítják le, amikor a gyerekeik iskolában vannak. Vagy otthon bújnak ágyba más párcserélőkkel, vagy egy motelben élik ki szexuális vágyaikat.

@vista_wifeFor educational purposes only #swingerslifestyle #mindset #mindsetzone #swingtok #swingers #swingersclub♬ Magic – Coldplay

Az anyuka egyébként a főleg erotikus tartalmakat pénzért kínáló OnlyFans-oldalon is fent van. Az ott keresett pénzéből indított a közelmúltban egy weboldalt azoknak a pároknak, akik – hozzájuk hasonlatosan – bele szeretnének kóstolni a swinger-életmódba.

NE AZÉRT TEDD, HOGY MEGMENTSD A HÁZASSÁGODAT, AZ NEM FOG MŰKÖDNI!– tisztázza a nő.

– Ha valamelyikőtök nincs benne a dologban száz százalékig, akkor nem fog működni, és ekkor lép be a képbe a féltékenység. Beszéljetek a témáról őszintén, arról, hogy mit akartok és mit nem akartok látni.

@vista_wifeOnly trust verified account or you never know what your getting 😅#swingerslifestyle #fake #fakeaccount #catfished #swingers #verified♬ original sound – Mike Berry

VistaWife – maradjunk mi is a közösségi oldalakon használt nevénél – elárulta: volt, aki elfordult tőle életvitele miatt. Egész konkrétan a legjobb barátját vesztette el így.

– A legjobb barátom, akit ötéves korom óta ismertem, nem beszél velem. Ezen nagyon nehezen tettem túl magam. Felkészültem a gonosz kommentekre, de erre nem.

@vista_wife##swingtok ##swingerslifestyle ##swingtoknation ##hotwife

♬ you should see me in a crown – Billie Eilish