Rebecca imád lovagolni, és minket is felnyergelhetne

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Talán gyerekként mindannyian kipróbáltuk a lovaglást, ha más nem, egy pónilovon.  Sokakban félelem van azzal kapcsolatban, hogy egy hatalmas és erős állat hátára üljenek, ám a lovasiskolákban nem kell mitől tartanunk, hiszen szakképzett, hozzáértő oktatóktól sajátíthatjuk el ennek a csodálatos sportnak az alapjait. Ha már csak hetente, kéthetente egyszer eljutunk valahova lovagolni, akkor is élvezhetjük jótékony hatásait. Javítja a tartást, fejleszti az állóképességet, formálja az izomzatot.

Rebecca gyerek kora óta ennek a csodálatos sportnak örvend. Mi nem is szeretnénk egy percre sem megfosztani a hobbijától, készségesen felajánlanánk magunkat. Annyit gyakorolhatna rajtunk amennyit csak akar.