Ideje lefoglalni a nyaralást, mert Adi már indulna

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Ilyenkor sokan már szorgosan lapozgatják az utazási irodák ajánlatait, mert ha igazán jó helyre akarsz utazni viszonylag megfizethető áron, akkor bizony lassan már el kell kezdeni lefoglalni a nyaralásod. Adi Hashamonai munkájából adódóan rengeteget utazik. Általában olyan helyekre megy, ahol legalább 30 fok van, süt a nap. Munkája nagy részét medence, tenger vagy óceánparton végzi. Egy kicsit sem vagyunk irigyek, á dehogy. Bár mi nem is nézünk olyan jól ki mint Adi. A 24 éves  bloggerlányól egyébként a visszafogottabb stílus sem áll távol, de az Instagramján inkább fürdőruciban látható. Ennek valamint tündéri kisugárzásának köszönhetően egész szép követőtábora van.