Nikia meghívott minket egy szafarira, de a végén mi lettünk a vad

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A férfiak egy része úgy van bekötve gyárilag, hogy szeretik ha ők hordják a nadrágot. Szeretik éreztetni, hogy ők irányítanak és, hogy ők a családfők a kapcsolatban. Ezért férfi a férfi. Azonban vannak olyan nő típusok, akiket képtelenség kenyérre kenni. Ők jól tudják mit akarnak, és ha kell ott ragadnak meg minket ahol a legjobban fáj. Nem engedik el, és úgy irányítanak ahogy akarnak. Mi meg kezesbárányok leszünk, szó szerint kenyérre kennek minket.

Ilyen nő, a mai kiszemeltünk is. Nikia épp egy szafarin vesz részt, és a szállásra érve úgy gondolta, hogy még egy vadat leterít. Ha eddig nem esett volna le, akkor azok pedig mi leszünk.