Zöld erdőben jártam piros tojással távoztam

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A húsvéti hagyományok régiónként változnak, de a legtöbb az ország egész területén ugyanaz. Vannak akik kidekorálják a házat, vannak akik hímes tojásokat készítenek, ami kiváló ajándék is lehet, ugyanis az új életet szimbolizálja. A locsolkodás és a nagy kajálás az alap ilyenkor, sonka, töltött hús, füstölt tarja, és amikor már nem bírod, akkor azért pár tálca süti is előkerül.  Azonban nekünk a kedvenc hagyományunk a kincskeresés. Ezúttal Nikki fogja megkeresni a tojásokat, majd ha már megvan akkor segít pirosra festeni azokat.