Georgia egy virágos réten élvezte a napsugarakat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A mostani sorozatnak azt a nevet is adhattuk volna, hogy virágot a virágnak. Nehéz eldönteni, hogy melyik a szebb, de mi most a szőkét választjuk, bár kétség kívül a többi virág is nagyon tetszetős. Nyakunkon a nyár és a virágot egész évben ápolni kell, hogy szépen kinyíljon. Nyugodjon meg mindenki nem váltottunk arculatot, semmi esetre sem a művészi értékét akarjuk most bemutatni ennek a sorozatnak. Bár, kétségtelenül szeretjük a természetet, de ki kíváncsi a virágokra, ha egy ilyen szép szilvamag kacsint ránk. De a virág valahol olyan mint a nő, foglalkozni kell vele, hogy szépen virágozzon.