Viola berakta a kedvenc lemezét, aztán mi tettük be

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A zenei stílusok évről évre változnak, de ami biztos, hogy gyerekkorunk óta mindig megy valami a rádióban, a zene az életünk része. Szerencsére elég széles a paletta mindenki megtalálja a maga kedvencét, legyen az rock, rap, vagy pop. Mi lenne velünk zene nélkül? Az biztos, hogy sokkal unalmasabban telne a munkanap is. Azonban, hogy még jobban feldobjuk ez az átlagos hétköznapot, Viola felrakta a kedvenc lemezét. Nagy lemez gyűjtő, de ennek ellenére is lesz mit megmutatnia. Unatkozni egy percre sem fogunk.