Na még egy műsorvezetőnő, aki miatt álmatlan éjszakánk lesz

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mekkorát fordult a világ, emlékszünk még gyerekkorunkra, amikor csak olyan emberek kerülhettek be a TV-be műsorvezetőként, bemondóként, időjárásjelentőként, akik médiaszakon tanultak, és végigjártál a vele járó ranglétrát. Most meg hétről hétre csak kapkodjuk a fejünket, milyen TV bemondó hölgyekről látunk videókat akik, már a puszta megjelenésükkel eladják a műsort.

A világ nagyot változott most már tényleg az a lényeg, hogy ki tud eladni egy műsort és ki az aki le tudja kötni a nézők figyelmét, ehhez pedig nem diplomára van szükség ezt jól tudjuk. Itt van mindjárt Julieta. Az amerikai  műsorvezető megjelenésével azonnal eltekeri bármely férfi TV néző fejét.  Legutóbb Cancún városában nyaralt, ahol természetesen a vízpartra is kilátogatott. Volt nagy riadalom, vajon hány feleség nézett szúrósan a férjére.