Nem csoda a forgalmi dugó, ha Lily így ül volán mögé

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Lily láthatóan sem a biztonsági övet, sem a ( . ) ( . ) tartót nem különösebben szereti, bár legyünk őszinték, egy jó fotózáshoz egyikre sincs szükség.  Erős a gyanúnk, hogy nem csak rajongói fejét tudja elcsavarni, de az alkalomadtán őt igazoltató járőrökét is, főleg ha ilyne szerelésben ül a volánhoz.

Lily egyébként, ha épp nem a kocsijában pózol akkor verseket és novellákat ír, és nem rég adott életet első gyerekének is. A nők nagy részének nagyon jól áll a babavárás, ragyognak olyankor és sokkal nőiesebbek lesznek, jó tudjuk ez nem mindig van így .Sokan megkérdezték tőle, hogy nem e aggódik amiatt, hogy régi formáját már nem fogja visszanyerni a szülés után, de elmondása szerint nem is ez a célja, most szeretne 100%ban az anyaságra koncentrálni. Azért sok panaszra nem lehet gond, mert nem úgy néz ki mint aki elhagyta magát.


Nemrég pedig örömmel tudatta rajongóival, hogy megszületett első gyermeke is. Jól állt neki a terhesség: