Tolvai Reni úgy rázza a szállodaszobában, hogy kitéptük a karfát a székből

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mit lehet csinálni ebben a tipikusan őszi ködös, esős időben? Felülni a repülőre és elutazni a jó kis 25-30 fokba. Az ulticél mindegy, csak süssön a nap. Szívesen elutaznánk már mi is valamerre, ahol lubickolhatnánk a tengerben, és egész nap feküdnénk a parton, hallgatnánk a hullámok moraját.

Tolvai Reni jelenleg a csodás Barcelonában nyaral, és láthatóan nagyon jól érzi magát. Bár ki ne érezné ott jól magát. Azonban most valami olyat tett az énekesnő amire már régóta vágytunk, Mondhatnánk, hogy most 19-re húzott lapot, mert ezúttal nem érte be egy sima szelfivel, hanem csinált nekünk egy jó kis videót amivel bebiztosította, hogy napokig róla beszéljenek. A videóban az egyik kedvenc előadója és példaképe, Beyoncé slágerére szól, Reni pedig teljes átéléssel lenyom nekünk egy olyan előadást, ami után leesett az állunk. Simán lehetne ez a fellépő ruhája. Tánc 10/10, Reni 10/10, és a fürdőruhára is adnánk egy 10-est.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés