Jevgenyija elérte, hogy megszeressük a szinkronúszást

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A szinkronúszás az úszósport azon ága, ahol a vízi versenyzők művészien végrehajtott csoport- vagy egyéni gyakorlatokat mutatnak be zene kíséretében. Az úszás, a balett és a gimnasztika együttesének tekinthető a szinkronúszás – más néven műúszás vagy vízibalett – során a cél az, hogy hajlékony mozgásuk összhangban álljon a kísérő zenével és egymással.

Valljuk be amikor kapcsolgatjuk a TV-t, néha belebotlunk ebbe a remek sportba valamelyik sportcsatornán. Elképesztő összhang kell ahhoz, hogy a csapattagok ennyire szinkronban legyenek egymással. Mi nem annyira a szakmai részét néztük ennek a sportnak sokkal inkább az elénk táruló látványra koncentráltunk.

Jevgenyija Stefan többszörös világbajnok szinkronúszóból lett előbb világjáró Instagram-influenszer – ebbéli minőségében pár éve Budapesten is járt -, ma pedig már szexológusként arat sikereket. A női boldogság nagyköveteként hirdeti magát. Egy biztos, a magabiztossággal nincs gondja: minapi posztjában egy merész videón mutatta meg ahogy a tetőteraszon táncol.