Merci kiszabadult a dzsungelből, és csak egy módon tudta elviselni a tikkasztó meleget

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Végéhez közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada. A műsorból most már naponta távozik egy-egy híresség, és az egyik legutóbbi kieső az egykori villalakó, Merci volt.

Mercit nagyon sokan megkedvelték, nemcsak bent a táborban, hanem a nézők közül is, ugyanis rendkívül kedves, őszinte és szerethető karakter volt. A fiatal lány kiesése után nem utazott egyből haza Magyarországra, hanem kiélvezi a kellemes és meleg kolumbiai klímát. Legújabb fotóján falatnyi bikiniben látható a medencében és a hozzá írt üzenetben megköszöni mindazt a szeretetet, amit a nézőktől kapott.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott rám, kedvelt vagy csupán csak nézett az elmúlt 2 és fél hétben. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a kalandnak nagyon sok új élménnyel gazdagodtam és még sikerült bezsebelnem pár jó barátot is.”

„Lerúgtam a sáros bakancsot, koszos ruhákat és már be is zabáltam mindent, amit lehetett. Szurkoljatok, hogy ne fájduljon meg a hasam… Köszönök mindent nektek és a #celebvagyok műsorának!” – zárta poszját Merci.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Balázs Mercédesz (@cedes.official) által megosztott bejegyzés