Vajna Tímea síelni ment de a síoverált a szállodában felejtette

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Megkezdődött az idei síszezon és ahogy az ilyenkor lenni szokott, hazánk ismert emberei is eltöltenek pár napot valamelyik felkapott téli üdülőhelyen.

Ha kiváló minőségű és hibátlan infrastruktúrával ellátott sípálya mellett kényeztető szállásra, wellness-szolgáltatásokra, kulturális programokra és gasztronómiai élményekre vágyunk, Európa legfelkapottabb síparadicsomaiban mindezt együtt találjuk. A legfelkapottabb helyszínek Svájc, Franciaország, Ausztria, Olaszország. Mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő helyszínt.

Vajna Tímea most éppen síeléssel múlatja idejét. De nem is ő lenne, ha nem vegyítené mindezt egy kis figyelemfelkeltéssel. A kilátásra nem lehet panasz, tényleg lenyűgöző és szívesen csatlakoznánk de azért ha így folytatja akkor garantált a megfázás. Ugyanis az a fránya síoverál a szállodában maradt.