Játék közben buggyant ki (de nem a lapja) a csinos pókeresnek

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A Sashimi nevű pókerjátékos úgy próbálta elterelni az ellenfelei figyelmét az egyik versenyen, hogy attól még a sokat látott pókerjátékosok is nyeltek egy nagyot. A mesteri húzás csak tréfa volt, mindenesetre a célját elérte vele.

Sashimi a „Max Pain Monday” nevű élő közvetítésben alkotott maradandót. Megszöktek az ing alól a kis szökevények és nem is állt szándékában visszatenni őket a helyére. Később kiderült, hogy azért, mert egy tréfa részeként csak egy műdidkóval verte át a versenytársait.

„Most félrenézek a képernyőről. Itt vagytok, srácok?” – mondta zavarában a kommentátor.

Az online nézők nem tudták, hogy ez az egész csak vicc, nagy izgalom volt, azonnal elindult a kommentcunami a közösségi médiában. Egy ember azt mondta:„Ez valójában egy nagyon jó stratégia.” Egy másik hozzátette: „Ő nyert! Ez tényleg hihetetlenül elvonja a figyelmet.”

A lapinformációk szerint itt még nincs vége a történetnek, sokan csalási botrányról beszélnek.Az egyik játékos azzal vádolt meg az egyébként 269 000 dollárt bezsebelő nőt, hogy emiatt nyert.

A műsor tulajdonosa, Ryan Feldman sajnálatát fejezte ki az eset miatt, és azt mondta, ha tudott volna róla, nem hagyta volna, hogy ez megtörténjen. Utólag visszagondolva, bárcsak tudnám, mit csinál majd Sashimi. Nem tudtam, amíg meg nem történt”– mondta. – De a legtöbb ember szórakoztatónak és ártatlannak fogja találni az esetet, még akkor is, ha rosszízű és szükségtelen.