Stana Alexandra kicsomagolva várja az ünnepeket

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Stana Alexandrát a Dancing with the Starsban ismerhette meg a közönség, a táncosnő azóta már harmadik alkalommal állt a táncos műsor színpadán.

Alexandra harmincévesen úgy érzi, megérkezett oda, ahová mindig is vágyott, de azt is elismeri, hogy hosszú út vezetett idáig. Alexandrára a műsorban talált rá a boldogság, ugyanis pár hónap házasság után elhagyta férjét, Meggyes Dávid miatt. Azóta mindketten elváltak korábbi partnereiktől és nagy volt az összhang közöttük, de a táncos műsor most próbára teszi a kapcsolatukat. Azonban elmondása szerint mára már összecsiszolódtak.

A táncosnő ismét ünnepi díszben mutatta meg magát, méghozzá egy nemrég megjelent magazincikk apropóján. Alexandráról és kolléganőjéről, Lissák Lauráról a hot! magazin készített riportot, az anyag beharangozása pedig kétségkívül hatásos volt: Alexa meghozta nekünk a karácsonyi hangulatot.