A mi kis falunk szereplője karácsonyi ajándékként magát csomagolta ki

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Öt esztendővel ezelőtt, 2017 februárjában startolt el az RTL Klubon A mi kis falunk. Akkor maguk a készítők sem gondolták, hogy Pajkaszeg lakói ennyire belopják magukat a nézők szívébe.

Sokan a színes karakterek miatt imádták a sorozatot: ki a falu ügyefogyott munkásai, Szifon és Baki sziporkái miatt várta a részeket, mások Stoki, a rendőr bénázásain nevette magát könnyesre. Azonban nekünk a személyes kedvencünk Dóri volt aki a pap kegyeit kereste. Őt Ripli Zsuzsi játszotta.

A mi kis falunkban sokszor láthattuk már a hibátlan alakját, amit nem csak a jó géneknek köszönhet. Imád mozogni, a sportot pedig immár nemcsak hobbiként, hanem hivatásként űzi. Kedvenc mozgásformái a jóga és a pilates. 2021 októberében pedig régi álmát valósította meg azzal, hogy jóga- és pilatesoktató lett, szerinte ez a két szakma tökéletesen megfér a színészettel, sőt kiegészítik egymást.

Azonban most ugyan nem bejglivel készült nekünk de az biztos, hogy kiadós falatokban nem lesz hiány.