Azt gondolod, hogy már minden láttál, akkor nézd meg Nicole-t

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Az élet valakinek ad, valakitől elvesz, és vannak akiknek duplán ad. A floridai Nicole Angele példaképei Pamela Anderson és Jenny McCarthy, de a fotóit elnézve egyértelmű, hogy ő még rajtuk is túltesz Nicole arról híres, hogy a görögdinnyéi egyenként nagyobbak, mint a feje.

Nicole több mint 90 millió forintnak megfelelő összeget költött már magára, és nem érdeklik a külsejét érő kritikák. A legrosszabbul azt viseli, ha intelligenciája hiányosságát vonják kétségbe. Párjával szerinte teljesen hétköznapi életet élnek, ennek ellenére, van hogy külseje miatt őt sokan kigúnyolják.

“Sokan támadnak azzal, hogy folyton csak a külsőmmel foglalkozom, de ez persze nem igaz, a párom és a családom az elsők” – mondja a modell, aki nemrég közösségi összefogást indított rászoruló nők plasztikai beavatkozásainak finanszírozására. A karácsonyt ezúttal édesanyjávla töltötte ,de a meghitt családi időtöltés mellett azonban arra is ügyelt, hogy követőinek is adjon ajándékot.