Berki Mazsi mellbimbót villantott

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Alaposan felkorbácsolta a kedélyeket az a fotó, amit Mazsi a 24 órán át látható Instagram-történetében osztott meg.

Katona Renáta a tükör előtt állva, kislányát a kezében tartva igyekezett prezentálni egy jó fél évvel ezelőtti készült fotón, hogy mekkora káosz uralkodik az otthonában. Szokták mondani, hogy ami bent, az van kint is, ami az esetében teljes joggal megállja a helyét, hiszen nem csak a szobában, hanem az időbeosztásában is óriási káosz lehetett, mivel, bár önmagát fotózta, ideje sem lehetett észrevenni, hogy valami nagyon nincs a helyén. Egészen pontosan a jobb ( . ) ( . ), amely szinte teljes egészében és feltűnően kikandikált a topja alól. Követőit hidegen hagyta az őt körülvevő rumli és a karjában látható Emmácska is, a kínos bakit persze nyomban észrevették és darabokra szedték Berki Krisztián özvegyét.

“Barátom, azzal a parizerrel egy falu egy hétig jóllakott lenne” – írta az egyik kommentelő, akinek a véleményét páran osztották is, ám sokan keltek Mazsi védelmére.

“Szánalmas hozzászólás… Más embereket a testi adottságuk miatt kritizálni. Akkor elárulok neked valamit. Így néz ki egy mell szülés után. Valószínűleg szoptatta a babát. Nőj fel!”  – oktatta ki egy másik hozzászóló a mellbimbó villantásról szóló poszt alatt.