Hódi Pamela megmutatta, hogy két gyerek után is top formában van

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Hódi Pamela a második gyereke születése után is elképesztően jó formában van, , amit szívesen meg is mutat a rajongóknak. Az utóbbi időben rengetegen aggódtak a csinos édesanyáért, ugyanis nagyon lefogyott, bizonyára kislánya, Nati édesapjának, Berki Krisztiánnak az elvesztése is megviselte. Most azonban már úgy látszik, hogy kezdi visszanyerni régi formáját.

Az utóbbi időben főleg natúr színekben és kényelmesebb ruhákban volt látható a közössági oldalára feltöltött képein. Az édesanya nem titkolja, hogy amióta két gyermeke van, néha úgy érzi, szalad a ház náluk, ő pedig igyekszik mindent rendben tartani. Bár az az eddigi posztjainál is látszott, hogy nagyon hamar visszanyerte az alakját Evolet születését követően, nem mutatott meg túl sokat magából.

Most viszont úgy tűnik, meggondolta magát és kivételt tett. Ráadásul olyan képet osztott meg az Instagram-oldalán, hogy az összes követőjének elállt a szava tőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth-Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés