A pasim imádja, ha fotót küldök neki arról, ahogy megcsalom

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Igencsak pikáns titkot fedett fel magánéletéről Zoe Grey. Elárulta: párját kifejezetten izgatja, ha megcsalja.

Rendkívül forró titkokat árult el magánéletéről a kozmetikusból lett erotikus modell, Zoe Grey. A londoni szépségről a Option One Podcast vendégeként derült ki, hogy bizony akkor is extrém és erotikától túlfűtött életet él, amikor épp nem irányul rá egy kamera sem. Párjával ugyanis a swinger életmód elkötelezett hívei, azaz kifejezetten örülnek, ha párcserés szexben lehet részük.

Zoe és kedvese négy éve vannak együtt. Eleinte csak a nő lépett félre – persze párja engedélyével –, mialatt a férfi munkában volt. Ő idegenekkel szexelt, az aktusokról pedig fotókat küldött. Később rájöttek, hogy többet is kihozhatnak mindebből, és elkezdtek szexklubokba járni.

Ő is elmegy más nőkkel és én is más pasikkal. Ez ilyen közös szobás történet, így nézhetjük egymást közben. Szeretem nézni őt, és ő is szeret nézni engem. Ez mindkettőnknek bejön -magyarázta.

Zoe azt is elárulta, ugyan a féltékenység nincs jelen a kapcsolatukban, de azért vannak szabályok, amiket mindketten betartanak. Egyrészt egymáson kívül senkit sem csókolnak meg, másrészt ha le is fekszenek valakivel – ami bizony elég sűrűn megtörténik –, azt előtte megbeszélik a másikkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cookiesncreamdelight (@cookiesncreamdelight) által megosztott bejegyzés