Opitz Barbi a mai nap is ránk borította a dudáskosarat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Opitz Barbitól egyszerűen eláll a lélegzet is! A göndör hajú énekesnő tudja jól, mit csinál, ugyanis napról napra elvarázsolja a rajongóit a különféle táncos videóival, melyek közül most egy újabbat osztott meg, nem is akármilyen szerelésben.

Opitz Barbi a botránya után azon is elgondolkozott, hogy külföldön folytassa a karrierjét, hiszen rendkívül tehetséges a fiatal énekesnő. A hatalmas hajkoronával rendelkező lány így fogalmazott nemrég:

„Én ezen már többször elgondolkoztam, hogy soha nem költöznék el Magyarországról. Nagyon szeretek itt élni, magát az országot is szeretem, meg azt a közönséget, akit így magamhoz láncoltam. Imádok itt fellépni, megszerettem azt, amit itthon értem el. Nyilván vágyom én is a világhírnévre, de én így is teljesen meg vagyok elégedve. Persze, vannak még céljaim, meg szeretnék szintet lépni, de szerintem a szépség, a külső az egy múlandó dolog, a tehetség és a lélek az sokkal nagyobb érték” – fejtette ki.

Az biztos, hogy különleges megjelenését sokan megirigyelhetik, a közösségi oldalain pedig egyre több tartalmat tesz közzé magáról. Köztudott, hogy táncolni is jól tud. Ezúttal egy gyógyfürdőből jelentkezett be.