Bencsik Tamara inkább énekelne az OnlyFans helyett, de a fotók nem maradtak titokban

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Bencsik Tamara az OnlyFans, sima lábas, lábujjas fotóért el tudtam kérni 6-7 ezer forintot. Németországból Magyarországra költözött vissza párjával Bencsik Tamara, a Megasztár egykori énekesnője. Mint mondja, jelenleg is énekléssel foglalkozik, de volt, hogy regisztrált az OnlyFans oldalra, Thamara néven ahol szexuális tartalmú képeket küldött, osztott meg magáról pénzért.

A párom két évig nyúzott ezzel, hogy regisztrálj már OnlyFansre, tök könnyű pénz, jól nézel ki, szerepeltél már nyuszis magazinban, mi tart vissza. Aztán azt mondtam, miért ne. Csináltunk pár fényképet. Voltak érdekes dolgok: volt, aki kérte, a lábamról küldjek fotót. Egy sima lábas, lábujjas fotóért simán el tudtam kérni 15-20 dollárt.

Bencsik Tamara Németországban sztárokkal énekelt, párjával saját zenei formációjuk van. Azonban honvágyuk volt, így hazaköltöztek Magyarországra, itt is képzelik el a jövőjüket.

Rengeteg magyar celeb regisztrált! Pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az OnlyFans nevű oldal, ami arról lett híres, hogy a felhasználó feliratkozhatnak egy-egy személy oldalára, majd egy meghatározott összegért láthatóvá válnak számukra kedvencük által feltöltött pikáns és pornográf videók és fotók. Ha ügyes az ember, és sok feliratkozója van, akkor hatalmas összegeket lehet keresni a meztelen fotókkal.

A Te vagy a kincsem című dal előadója eseménydús időszakot tudhat maga mögött: amellett, hogy az elmúlt években körbeturnézta egész Európát – rengeteg világsztárral állt egy színpadon –, egy éve az OnlyFansre is regisztrált. A felnőttek körében igen népszerű platformon erotikus tartalmakat osztott meg magáról, némi tagsági díj ellenében. Mint kiderült, a sosem szégyenlős énekesnőt a párja vette rá arra, hogy ezzel foglalkozzon.

„A párom két évig nyúzott ezzel, hogy regisztrálj már OnlyFansre, tök könnyű pénz, jól nézel ki, szerepeltél már nyuszis magazinban, mi tart vissza?. Úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, aztán két év után azt mondtam, miért ne. Nagyon cuki volt: vett nekem szexi fehérneműket. Csináltunk erotikus tartalmat.

Az énekesnő, aki a TV2 tehetségkutatójának negyedik szériájában tűnt fel, hosszú évek óta Németországban élt párjával. A 9 év alatt olyan embereknek énekelt, mint a sztárfocista Messi és Cristiano Ronaldo. Körbeturnézta egész Európát és nemzetközi szinten is ismert lett, most azonban párjával hazavágytak és itthon képzelik el a jövőjüket.