Smaltig Dalma nem sokat bízott a képzeletünkre

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Smaltig Dalmát korábban a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerhette meg a közönség, majd válása után újra visszatért a képernyőre a Farm VIP-ben. Azóta modellként és influenszerként keresi a kenyérre valót.

Öt évvel ezelőtt gyönyörű és gazdag családanyaként ismertük meg a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, mára azonban korántsem ilyen gondtalan Smaltig Dalma élete. A Farm VIP adásaiban már többször utalt rá, hogy nem minden kerek az életében, és nagy szüksége lenne rá, hogy megnyerje a játékot. Akkor ez nem jött össze, a döntőt elveszítette. Akkor így nyilatkozott:

„Nagyon rossz két év van mögöttem, úgyhogy nemcsak a gyerekeimnek akarok bizonyítani, hanem magamnak is, hogy képes vagyok talpra állni, és egyedül is megteremteni sok mindent nekik.” Válása kapcsán „földbe tiprásról” is beszélt, utalva rá, hogy nem a legbékésebb körülmények között sikerült lezárniuk a férjével közös éveiket.

De mindezek ellenére úgy érzi, kijött a gödörből, felfelé tart, magabiztosabb mint valaha. Ennek örömére készült róla pár izgalmas kép is.

A nehézségek ellenére  nagyon jó formában van: