Gina olyan mint egy játékbaba, de szívesen beletennénk az elemünket

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Aki szép, az reggeli is szép és tudjuk, hogy ez már egy elcsépelt mondatnak hangzik, de most rá fogtok jönni, hogy hatalmas igazság van benne. A nők nagyon jól bánnak a sminkekkel, kis túlzással állítjuk, hogy már sminkmestereket megszégyenítő módon. Ezt még fokozzák a különböző  beavatkozásokkal és akkor a végeredmény első látásra csodálatosnak tűnhet.

Aztán belevetik magukat az éjszakába, ahol leszólítod, és akkor még azt gondolod megtaláltad álmaid nőjét. A fekete leves azonban majd reggel jön amikor mellette ébredsz.

Az Instagramon 380 ezer követővel rendelkező Gina szép jövő előtt áll a szakmában. Egykor sokat bántották kinézete miatt, mostanra azonban úgy néz ki, ahogy mindig is szeretett volna. Átszámítva több mint 15 millió forintjába került ez a külső, de úgy érzi megérte. Reggelig sorolhatnánk, hogy mi minden változott rajta az évek során,  hogy végül úgy nézzen ki, mint egy játékbaba, ami nem feltétlenül a gyerekek vinnének haza, sokkal inkább az apukájuk. Sokan rajonganak érte , és a kommentelői szerint ő a tökéletes nő, azonban a lány mostanra másmilyen figyelemre vágyna, a férfiak szívét szeretné.

„Egy mestermunka vagyok, aki a béke uralásán fáradozik” -vallja magáról. Hát nem is tudjuk, inkább nézzétek meg.

,