Baukó Éva karácsonyi fotózáson vett részt, és az eredmény kemény mint a 3 napos mákos bejgli

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Baukó Éva egy ideje visszavonult a közösségi médiától, legalábbis, ami a véleménynyilvánításait illeti, ugyanis megelégelte a rengeteg kritikát és a botrányt, ami nyilvános vitáiból ered.

Éva egykor a Viasat3-on tűnt fel a Bár második évadjában, utána több csatornán számos valóságshow-ban szerepelt, gyakran Alekosszal. Az Ázsia Expresszben vitézkedő göröggel összevesztek, Baukó Éva pedig nemigen vállal már realityt –  az italt is letette, ingatlanforgalmazásból él. Azonban a tőle megszokott fotókat nem kell nélkülözni a követőinek, most több képpel örvendeztette meg 195 ezer követőjét az Instagramon, a fotókon télies, ünnepi hangulatban van.

Éva jól tudja, hogy mi kell ahhoz hogy mindig róla beszéljenek, legutóbbi fotója is olyan, hogy kiugrottunk a fotelből mikor megláttuk. Éva egy karácsonyi fotózáson vett részt. Meg is jött a kedvünk az ünnepekhez.