Hideg ide vagy oda, vele bármikor elutaznánk síelni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egyre több ember kap kedvet a téli sportokhoz. Hazánkban rengeteg hely kínál kedvező lehetőségeket a síelni vágyók számára. Ha, valaki nem szeretne sokat utazni, akkor érdemes a lakóhelyéhez közeli lehetőségeket megcéloznia, azonban ha a pénztárca engedi akkor mindenképpen érdemes ellátogatni külföldre egy komolyabb síparadicsomba.

A síeléshez nem csak a megfelelő léc kiválasztása elengedhetetlen, de a jó ruha is.  Bármely fajta síöltözéket is választunk, fontos, hogy rétegesen öltözködjünk. A ruha rétegei között lévő levegő megvéd az időjárás viszontagságaitól. A síöltözék legyen meleg, ne engedje át a szelet, és a nedvességet sem, viszont szellőzzön. Azért abban egyet értünk, hogy ahol hó van, ott azért hideg is.

Fee-Gwenelle Kroha is úgy döntött, hogy pihen pár napot, és hódol a kedvenc hobbijának, a síelésnek. Nagy feltűnést keltett, ugyanis Ő egy meglehetősen különleges viseletet választott a téli sporthoz, amit mi inkább a hálószobában tudtunk volna elképzelni, de Ő nem foglalkozott azzal ki mit mond. Milyen jól tette. Kétségtelen, hogy akkor is lecsúsznánk vele, ha még életben nem álltunk sílécen.