Bárcsak minket várna Palvin Barbi ilyen csipkecsodákban haza

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Palvin Barbinak elég csak valamit magára kapnia és máris milliókkal gyarapodik a vagyona.

Palvin Barbinak elképesztően sok követője van a közösségi oldalán, 20,4 milliós követőtáborral rendelkezik. A magyar celebek közül neki van a legtöbb követője, mögötte jócskán lemaradva, 2,4 milliós táborral áll Vajna Tímea, akit Dzsudzsák Balázs követ 1,7 millió fővel, a negyedik helyen pedig jelenleg Vasvári Vivien szerepel 1,1 millióval.

Hihetetlen leírni is, de Palvin Barbinak minden egyes posztja 20 millió forintot ér, a 30 éves modell eddigi karrierje során mesés vagyonra tett szert, 10 millió dollárra, vagyis 3,4 milliárd forintra becsülik a pénzét.

Palvin Barbinak a közösségi oldala telis-tele van különféle fotókkal, és nem egyszer rakott ki olyan villantást is, amivel bearanyozta népes rajongótáborának napját. Ezek között a villantások között láthatunk például olyat is, amin tűzvörös, csipkés, egyes pontokon áttetsző szettben pózol.

MI most összeszedtük az elmúlt hetek legmerészebb, legcsábosabb villantásait, illetve azokat az izgalmasabb képeket, amiket Palvin Barbi a saját oldalára is kirakott. Elnézve ezeket a fotókat, bizonyára sokan irigykednek Dylan Sprouse-ra, aki meghódította a szupermodell szívét. A színész-vállalkozó és Barbi már egy ideje férj és feleségként élnek együtt.