Hefner bácsi utolsó felesége részletesen kitálalt a mogul privát bulijairől

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Hugh Hefner híres piros köntösében reszketett, amikor Pamela Anderson és Tommy Lee lopott szexvideója kiszivárgott, kénytelen volt az óceánba dobatni sok száz VHS-kazettát, rajta orgiákkal, szexfelvételekkel.

A Playboy magazin alapítójának harmadik és egyben utolsó felesége, Crystal Hefner a könyvében elég kemény dolgokat állított arról, milyen volt az élet a szexvillában, de arra is kitért, hogyan fogadta a Playboy alapítója, hogy Pamela Anderson és Tommy Lee privát felvételeit mindenfelé árulták, és az internet korai korszakában a világhálón is megjelent. A teljes széfet (benne a legendás szexvideóval) egy megbántott, megalázott, ki nem fizetett villanyszerelő lopta el bosszúból Pamela Anderson és Tommy Lee villájából, méghozzá úgy, hogy egy éjjel – a biztonsági kamera miatt – kutyának öltözött, míg négykézláb átosont a kerten. A történetben felbukkannak maffiózók, motoros bandák, ravasz ügyvédek és gátlástalan pornóipari szereplők egyaránt.

Mint ismert, Hefner előszeretettel rendezett orgiákat, noha állítólag ezeket már nem is élvezte túlzottan, Viagrával ment neki az estének, gépiesen szexelt, nem is érdekelte, a nőknek jó-e vagy sem. „Azt mondta nekem, hogy mindenféle dolgokat filmezett a hálószobájában” – mondta Crystal a Fox Newsnak. „Voltak kis kivágásai, és ott készítettek felvételeket. És amikor a Pam és Tommy Lee kazetták megjelentek, tényleg megijedt, mert egy biztonsági őrrel az óceánba dobatta az összes saját filmet”.

Crystal Hefner szerint a nála 60 évvel idősebb férje mindenhová eldobható fényképezőgépet vitt magával, és a Playboy-villában arra biztatta a barátnőit, akik playmate-ek akartak lenni, hogy provokatívan, szexisen pózoljanak neki. „Sok lány megtette, és énvégignéztem, ahogy azok a fényképezőgépek megtelnek bűnös képekkel.Ezek a tekercsek potenciális zsarolási lehetőséget jelentettek volna, ha valaha is fel akarta volna használni őket” – írta.

„Egy kis fekete könyvet is vezetett, amibe minden egyes nő nevét felírta, aki felment a hálószobába. És nemrég felfedeztem az ágy lábánál lévő nagy televíziók két oldalán kis kémlelőnyílásokat, ahová kamerákat lehetett felszerelni” – írta.

Crystal Hefner elmondta, hogy a férje azzal hencegett, hogy sok száz VHS-kazettája volt tele szexelő nőkkel, de gruppenszexes felvételei is voltak szép számmal. „De mindet megsemmisítettem a Pam és Tommy Lee dolog után” – mondta a Playboy-alapító. „Eldobhatóak voltunk” – summázta keserűen Crystal.

Mint írtuk korábban, Crystal Hefner a Playboy alapítóját „összetett” emberként jellemezte. Egy 2008-as halloweeni partin ismerkedett meg a férfival a Playboy-villában. 2012-ben ment hozzá, hónapokkal azután, hogy eredetileg lemondta az esküvőt.

Felidézte, hogy az első találkozásuk éjszakáján csoportos szexet folytatott Hefnerrel: ebben semmi szexit nem talált, „szürreálisnak” nevezi az élményt. „Ez nem a szeretkezésről szólt… Ez egy előadás volt. Meghallgatás volt egy szerepre” – mondta. A nő gyorsan felemelkedett a ranglétrán, hogy Hefner egyik barátnője legyen az „ikrek”, Karissa és Kristina Shannon mellett.

Bár a csillogónak tűnő életnek megvoltak a maga előnyei, a nő a könyvében hosszan részletezi, milyen magányos és elszigetelt volt a Playboy-alapító oldalán. Állítása szerint érzelmileg bántalmazta őt a férfi, a Playboy-villában élők pedig olyanok voltak szerinte, mint egy szekta. A villában élő nőknek több plasztikai műtéten kellett átesniük, a hajuk színét, kötelező ruhájukat, napi rutinjukat is előírta Hefner, nem járhattak szabadon ki-be.

„Ez érzelmileg bántalmazó és traumatizáló volt. Nehéz volt… Nem igazán veszed észre, amikor benne vagy. Csináltam egy podcastet két nővel, akik korábban szektákban éltek, és sok hasonlóság van. Olyan volt ott, mint egy szekta. Egy buborékban éltünk…idő kellett ahhoz, hogy igazán megértsem, min mentem keresztül.A Playboy, Hef és az egész életstílus állítólag a szexuális szabadságot jelenti, meg minden ilyesmit. Én személy szerint minden másnak éreztem magam, csak szabadnak nem, amikor ott voltam” – panaszolta.