Stana Alexandra állítja, hogy az egyetlen férfi az életében a kiskutyája, de a képek alapján nehéz elhinni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Meggyes Dáviddal való szakítása óta Stana Alexandrát több férfi is megkörnyékezte. Most új partnerrel látták. Új fotóján pedig láthatóan igen felszabadult.

A gyönyörű tánctanár a TV2 táncos show-műsorának utolsó évadában Marics Petivel táncolt. A műsor során egyértelműen látható volt, hogy milyen nagy az összhang közöttük, ami a színpadon is megmutatkozott, hiszen sokan őket tartották a legesélyesebb párosnak a győzelemre. Bár tényleg eljutottak a döntőig, végül csak a második helyet sikerült bezsebelniük.

A műsor után Stana Alexandra bevallotta, hogy bármennyire is jól kijöttek a próbák alatt Marics Petivel, a döntő után már nem tartották szorosan a kapcsolatot egymással, de a köztük lévő barátság nem szűnt meg.

A táncosnő azonban egyelőre nem nyitott újabb párkapcsolatra.

„Jelenleg az egyetlen férfi az életemben a kiskutyám, Noir. Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos. És ez most így is van jól…” – mondta a táncosnő a Borsnak.

„Sokan meglepődnek azon, hogy a magánéletemben inkább introvertált vagyok, a munkámban vagyok extrovertált és exhibicionista. Az én időm, amikor a magánéletemet élem, egészen más. Ilyenkor jobban szeretek az emberektől távol lenni, a kiskutyámmal, a barátaimmal és az édesanyámmal tölteni az időt. Szeretek sorozatokat nézni, filmezni, kirándulni, csendben lenni” – magyarázta.