Sophia képeitől olyan ropogósra pirultunk mint a csirke az Air Fryer-ben

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Sophia Smith egy igen feltűnő jelenség. Ezt azonnal megállapítottuk amint megláttuk az insta profilját. Nagy fejtörést okozott válogatni a képei között, de végül azért sikerült összeszedni nektek egy csokorra valót, bár az Ő esetében elég lett volna csak megosztani az insta linkjét, hisz az összes képe olyan, hogy kb úgy pirulunk mint a pácolt csirkefilé az Air Fryer-ben.

Sokan megszólják, mert fara reng mint a karácsonyi kocsonya de szerintünk meg kell a hús is ahhoz jól lakjunk. Reméljük nektek is bejön. Sophia egyébként egy nagyon jó ötlettel futott be, méghozzá azzal, hogy a youtube-on ruhákat próbálgatott fel, aztán persze egyre kevesebb maradt rajta. Ezzel azt érte el, hogy nem csak a nők követik hanem az árgus férfi szemek is. Aztán ahogy lenni szokott most már annyian követik, hogy a márkáktól is pénzt kap hogy az Ő terméküket vegye magára.