Brazília, Rio, és az élettől nyüzsgő partok kellő inspirációt adnak arra, hogy elutazzunk Helô-hoz

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Rio de Janeiro, Brazília szíve, nem csak gyönyörű tájaival és pezsgő életével varázsolja el az embert, hanem inspiráló történetekkel is. Az egyik ilyen történet egy kétgyermekes édesanyáé, aki a szülés után is lenyűgöző formában maradt.

Helô Teixeira annak ellenére, hogy az anyaság rengeteg energiát igényel, jó példát mutat, hogy a szülés után is lehet ragyogni. A brazil nők híresek szépségükről és erőnlétükről, és ő sem kivétel. A gyermekeinek szentelt szeretet és odaadás mellett időt szán arra, hogy saját egészségére és fittségére is odafigyeljen. Rio nyüzsgő ritmusában nem könnyű megtartani az egyensúlyt, de ő bebizonyította, hogy lehetséges.

A napi rutinja a gyerekekkel való foglalkozás mellett a rendszeres testmozgásra is épül, ami segít megőrizni tökéletes alakját. Ezzel nemcsak önmagának, hanem más nőknek is motivációt ad arra, hogy ne adják fel a testük és egészségük ápolását a gyermekvállalás után sem. Rio strandjain sétálva gyakran látni őt, ahogy büszkén viseli a brazil nők híres önbizalmát és sugárzó szépségét. A helyi közösségben már sokan példaképnek tekintik őt, amiért a semmiből egy jövedelmező vállalkozást épített fel. Az ő története inspirál minden fiatal nőt, ezért a követői között is akadnak szép számmal annak ellenére, hogy azért nekünk férfiaknak is van ott bőven keresnivaló ha megnyitjuk a közösségi oldalát.