Az olimpikon mindent be vagy kidob hogy ott legyen a 2028-as nyári olimpián

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Alexandra Ianculescu egy román-kanadai gyorskorcsolyázó, aki Romániában született, majd Kanadába költözött, és sportkarrierjét ott folytatta. A gyorskorcsolya mellett Ianculescu aktív kerékpáros is, részt vesz országúti versenyeken, és jelentős figyelmet fordít a fitneszre és az egészséges életmódra. Az olimpiai kvalifikációért is versenyzett, és tagja volt a kanadai gyorskorcsolya válogatottnak. A 2018-as pjongcsangi téli olimpián Romániát is képviselte gyorskorcsolyázóként.

Alexandra a sportvilág mellett a közösségi médiában is aktív, ahol gyakran oszt meg edzési tippeket, motivációs posztokat, valamint betekintést nyújt mindennapjaiba. Sokak számára inspiráció, mivel több sportágban is jeleskedik, és kemény munkával érte el sikereit. A párizsi ötkarikás játékokra ugyan nem sikerült kvalifikálnia, de mindent megtesz azért, hogy új sportágában részt vehessen a 2028-as, Los Angeles-i nyári olimpián. Ezért szó szerint mindent be- vagy inkább kidob, hogy az így befolyt bevételből a saját felkészülésére költhessen.