Lelkész lett az egykoron sikeres pornőszínésznőből

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Erős váltás, 180 fokos fordulatot vett az egykori ünnepelt felnőttfilmes Crystal DiGregorio-Bassette amikor új szakma után nézett. Elmondása szerint régi munkájában egy tárgynak érezte magát de most már másokon segít. Szerinte ő a legjobb példája annak, hogy soha nem szabad senkit megítélni csupán a látottak alapján, és előéletük alapján.

Az egész egy húsvét vasárnap kezdődött, amikor egyszer csak azon kapta magát, hogy az oltár előtt sír. Egy erőszakos férfival élt akkor, szerinte Isten felszabadította, ami egy csoda.

„Isten elhúzta a fátyolt a szemem elől, máshogy kezdtem el nézni a világot. Észrevettem, hogy az emberek mennyire belesérülnek ebbe a munkába, és erre sose gondoltam előtte igazán”.

Pedig jó kis pénzt keresett, havonta átszámítva majd 10 millió forintot vágott zsebre és volt egy 10 millió dollárt érő ingatlana Malibuban és egy Ferrarija is, továbbá egy saját szórakozóhelye. De a pénz nem minden, és jó útra tért miután azt gondolta, hogy az Isten elítéli őt.  31 évesen készítette el az utolsó filmjét.