Molnár Anikó meztelen fotóitól libabőrösek lettünk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mondhat bárki bármit, Molnár Anikó egy igazi istennő és ezen semmi és senki nem változtathat. Történtek dolgok, hízások, fogyások, de mi akkor is imádjuk. Molnár Anikó 1975 szeptember 18-án született Szentendrén. Az általános iskolát Pomázon végezte el, a gimnáziumot pedig Óbudán. A gimnázium elvégzése után kipróbálta az ingatlanügynökségi szakmát, felszolgálót és számlázót. 2000-ben szerepelt a meseautó című filmben, amiben Vera barátját játszotta.

2003-ban bekerült a Való Világ második szériájába, amit egy hajszál híján meg is nyert. 2004 tavaszán Nagy Ő lett, sokan így emlegetik a mai napig. Azóta legtöbbször a magánélete zûrzavaros története miatt került a címlapokra. A két reality show-t követte számos kisebb tévés megjelenés is.

Ezt követően külföldre utazott, hogy tanuljon. Los Angelesbe költözött, ahol a Fashion and Makeup Academy-n szerzett sminkmesteri diplomát. Ezt követően Hollywoodba utazott és a Cinema Makeup School-ba járt, ahol megkezdte a smink-és maszkmesteri képzését.

A tanulás mellett munkát vállalt kezdőfilmes rendezők filmjeiben. Mielőtt hazautazott volna elvégezte a Huntington Academy of Permanent Makeup iskoláját, ahol smink-, és orvosi tetoválást tanult.

Eddig háromszor megjelent a magyar Playboy újságokban. Az elhíresült “Érzelem nélküli” szexshowban is láthattunk Angelo-val, ami az Erotika Kiállításon debütált. Szeretné, ha kicsit komolyabb dolgok jutnának az emberek eszébe a nevérõl. Ezért döntött úgy, hogy könyvet ír. A könyv címe: Teljes Melldobással. Magyarországon kissebb szerep erejéig szerepelt a Meseautó, A morcogi és A napfényben fürdő kastély-ban.