A férjnek videócseten volt megbeszélése, amikor a háttérben kilépett a felesége a zuhanyból

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A jelenlegi helyzetben sokan otthonról dolgoztak hónapokig. Nyilván a home office lehetősége nem minden munkakörben adott, de vannak olyan területek amiket akadálymentesen lehet végezni otthonról is. Sokszor az ember még jobban teljesít egy nyugodtabb otthoni közegben. Azonban ennek is megvannak a hátrányai, főleg azoknál akiknél a gyerekek pont a nyári szünetet töltik. Ha otthon a család akkor bizony nem olyan egyszerű a melóra koncentrálni és ilyenkor egy-egy videó konferencia alkalmával egy két baki becsúszhat.

Fabio Porchat a járvány miatt az Instagramon indította el a Politics Live című műsorát, amelyet a saját lakásából közvetít, és ami közben szakértőket is bekapcsol az élőzésbe. Így volt ez nemrégiben is, mikor a korábbi brazil elnökjelölttel, Guilherme Boulosszal beszélgetett. És amikor a műsor egy pontján Porchat felesége mindössze a fején egy törölközővel megpróbál elslisszolni a háttérben. Nem sikerült, Boulos egyből el is neveti magát.

View this post on Instagram

Vazando nudes…

A post shared by Fabio Porchat (@fabioporchat) on