Gelencsér Timi hazatért az Exatlon forgatásáról és vadítóbb mint valaha

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Gelencsér Tímeát az Exatlon című műsorból ismerhette meg az ország. Előtte nekünk teljesen ismeretlen volt, és ezzel még sokan így vannak. Pedig 2016-ban Ő nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. A most 25 éves Timi már 12 évesen modellkedett, később pedig fitnesszel is foglalkozott: Fitness Woman országos bajnok is lett, ezzel kerülhetett be az Exatlon bajnokai közé.

A műsorban bebizonyította, hogy a kinézet egy dolog, ugyanis az elején nem gondoltuk volna, hogy a top 3-ba fog kerülni, sőt ha a csak a női mezőnyt nézzük akkor a második lett. Azok a fránya előítéletek. Timi pozitív csalódás lett és végig ügyesen teljesített, az a kis hiszti meg néha belefért.

View this post on Instagram

Aki igazán ismer tudja, hogy nagyon kényes alvó vagyok.🤷🏽‍♀️ Csak akkor tudok elaludni ha: vízszintesen vagyok, és a gyógypárnámon van a fejem ( régen mindig fájt a fejem és a nyakam, akkor mondták, hogy nem megfelelő a párnaválasztásom ) Csak síri csendben és teljes sötétségben tudok elaludni. ( füldugó + szemfedő ) Igen, sajnos sem autóban ülő pozícióban , sem félig elnyúlva a kanapén nem tudok álomba merülni és minden kis szösszenet hangra és apró fényre felébredek. Viszont egy valami biztos. Nálam nagyobb hülyeségeket senki nem tud álmodni! 😅🙈 macskás szemfedőm és a felsőm is @womensecretofficial 😊😇 #womensecret

A post shared by Tímea Gelencsér (@timella) on