A bombasztikus olasz lány, akiért megveszett Berlusconi

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Az Elite modellügynökség egyik nagy felfedezettje Susanna Canzian, a Miamiben élő olasz modell. Sok időt tölt a tengerparton és minden bizonnyal rengeteget időt fordít testedzésre, amiről persze ő is rendszeresen tesz közzé képeket az instagramján, mert ha nem tenné az aznapi edzés meg sem történt volna.

Érdekesség még róla, hogy azzal vádolták, hogy gazdag arab úriemberek kegyei leste komoly ellenszolgáltatás fejében. Persze, ő tagadta a vádakat és perrel fenyegetőzött, de a volt olasz miniszterelnökkel Berlusconival is kapcsolatba hozták, akit azzal vádoltak, hogy sokszor fiatalkorúakkal is szexuális kapcsolatba került és hatalmas orgiákat rendezett a rezidenciáján, akik között az akkor még fiatalkorú Susanna is köztük volt.

Végül, Berlusconit 2013-ban első fokon hét év börtönre ítélte a milánói bíróság, illetve örökre eltiltotta közhivatal viselésétől kiskorú prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaéléssel az úgynevezett Ruby-perben.