A diáklány szerint a 72 éves partnere egy igazi bika az ágyban, akitől tanulhatnának a fiatalok

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A 31 éves Julia Strauß és a 72 éves Bernd Hasenbank 2019 áprilisa óta alkot egy párt.

A 32 éves nő nagyon boldog párjával, és a szex is remekül működik köztük. Mint mondja, bár korábban is randizott már idősebb férfiakkal, egyikük sem volt olyan jó az ágyban, mint Bernd.

„Eleinte kellemetlen volt nyilvánosan fogni egymás kezét, az emberek megbámultak. Biztosan furcsa lehetett egy fiatal nőt egy idősebb férfival látni. Mostanra ezek a dolgok leperegnek rólunk: azt biztosan látják rajtunk, hogy szerelmesek vagyunk, más nem számít– mondta a belsőépítészetet tanuló diák.

 

A nyugdíjas férfit az sem zavarja, hogy sokan  „perverz öregnek” hívják a háta mögött, ugyanis külső szemmel szerinte is furcsa lehet, hogy egy gyönyörű fiatal nő őt választotta. A 32 éves diáklány szülei nehezen fogadták el, hogy egy idősebb ember lányuk szíve választottja, de ma már tudják, hogy összeillenek, és jó a kapcsolatuk.