Micsoda színvonal, már az első este villant a c.ickó a ValóVilág 10.-ben

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Elindult a ValóVilág 10. évada, amely már rögtön az első este tartogatott izgalmakat.

Hét játékos egy hatalmas buli során birtokba is vette a villát. Bizonyára hamar otthonosan érezték magukat, ugyanis mindössze öt órával a megérkezésük után VV Gina olyan otthonosan ugrott be a jakuzziba mint egy kamera se lenne a villában.

A lány Renátó, Moh és Amanda társaságában fürdőzött, aztán nem is kellett sokat győzködni arról, hogy a felső totál felesleges. „Most már mindegy” alapon látványosan ledobta és úgy lubickolt tovább.

„Keményen elkezdték azért a játékot” kommentálta az eseményeket bentről szemlélő Gábor, aki a lányokkal egyetértett abban, hogy ez nagyon sok volt így elsőre. Ez bizonyára a legkevésbé sem zavarta Renátót, ak igencsak összemelegedett a Ginával.

„A Renátó nagyon furfangos, mert tudja, hogy a víz alatt nincs kamera. És voltak olyan pillanatok, hogy azért tipitapizott.”

Egy ilyen erős kezdés után persze kérdés, mi történik majd a villában, amelyet hamarosan két új beköltöző játékos forgat fel: a konzervatív Fruzsina, illetve Dani.