Nem elég hogy huncut, de még a sört is szereti

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A fekete hajú lányok mindig nagy feltűnést keltenek a megjelenésükkel. A fekete szín ad nekik egy határozott temperamentumos megjelenést amitől kellően vadnak néznek ki. A férfiak nagy részének ha lehet választaniuk, hogy milyen csaj jön be nekik akkor vagy szőke vagy fekete hajú lányt mondanak.

Azt megállapíthatjuk, hogy amíg a szőkék kis törékeny, plazamacska benyomását keltik addig a fekete hajúak inkább a rámenősebb vadmacska jelzőt kapják meg pedig az esetek nagy részében őket is kenyérre lehet kenni. Dainty Wilder-t még csak 90 ezren követik insta oldalán pedig Ő tényleg egy igazi vadmacska, sebaj, nem riadnánk vissza és úgy megszelídítenénk a leányzót hogy öröm lenne nézni. Dainty Sydney-ben él, és ilyenkor a járvány miatti korlátozások alatt egyedül sörözik otthon, de amúgy imád jóféle pubokban hódolni ennek a kedvtelésének.