Belepirult a titkárnő abba, ami a cégvezetés videókonferenciáján történt

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Ahol csak lehet, otthonról dolgoznak a kollégák, minden megbeszélés online zajlik. Egy titkárnőt viszont valósággal sokkolt, amit a vezetői értekezleten, élőben közvetített a kamera.

Hatalmas port kavart a The New Yorker újságírójának esete, aki állítólag élő adásban maszturbálni kezdett a videóértekezlet kellős közepén. Ahogy fény derült az ügyre, sorra érkeztek a neten a hozzászólások a történteken felháborodott nőktől; kiderült, hogy korántsem ő volt az egyetlen, aki megbeszélés idején kényeztette koronaékszereit.

Kiderült ugyanis, hogy egyes férfiak, sokszor magas pozícióban lévő, tiszteletre méltó vezetők viccesnek találják, ha az online meetingen „véletlenül” megvillantják a szerszámot; ahogy a nők egyre jöttek elő a sztorikkal, kiderült, hogy a Zoom nevű program, amin ezeket a hívásokat bonyolítják, gyakorlatilag tele van péniszekkel, mióta a járvány miatt karantén alatt van a világ.

Egy igencsak dekoratív titkárnő például arról számolt be, hogy a főnöke egy alkalommal állítólag rossz helyre kattintott, és ráindított a megbeszélésre egy igencsak szaftos pornót. Egy másik fickó felülről öltönyben volt, de amikor szünetben felállt, belelógatta a kamerába a csomagját. Egy vezérigazgató nem a szerszám-mutogatást érezte jó poénnak, helyette bevitte a laptopot a vécére, és úgy beszélt a kolléganőkkel, hogy közben a nagydolgát végezte.

Egy menő ügyvéd a beosztottjaival tárgyalt, amikor besétált a képbe félmeztelenül a barátnője, ő pedig a többnyire női kollégák előtt megcsókolta a dekoratív kebleket. A felháborodott nők többsége azt írta egy online fórum névtelenségében, hogy mivel többnyire vezető beosztású pasikról van szó, sokan egy szót se mertek szólni – de akadt, aki nemes egyszerűséggel beadta a felmondását.

Sokszor egyébként valóban balesetről van szó, hiszen otthon jobban elengedi magát az ember, és előfordulhat, hogy kivillan a lenge alsónadrágból ez-az. Egy brit felmérésből kiderült, hogy az otthon dolgozók 10 százaléka látott már meztelenkedést munkaidőben a képernyőjén. Azonban sokan úgy gondolják, ha egy férfi szándékosan villant, ráadásul a beosztottjai előtt, akik nem merik elküldeni melegebb éghajlatra, az ugyanúgy szexuális zaklatás, mintha az íróasztaluk mellett megállva, az irodában tenné ugyanezt. Sőt, ha nem a virtuális térben történne hasonló „véletlen baki,” netán az iroda közepén maszturbálni kezdene valaki, páros lábbal rúgnák ki…