Natalia úgy bánik a labdával, hogy mi is odaadnánk neki a bőröst

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Natalia Guitler nemcsak egy labdazsonglőr, hanem egy gyönyörű nő is, akiért férfiak millió vannak oda és vissza. A 33 esztendős sportoló óriási népszerűségnek örvend.

A futball csak a férfiak játéka? Butaság… A sportok kortól és nemtől függetlenek, a legfontosabb az, hogy élvezzük, amit csinálunk. Ha pedig különösen jók vagyunk benne, akkor miért is ne válhatna belőlünk élsportoló? A kérdés inkább költői!  Natalia Guitler, aki 1987-ben Rio de Janeiróban látta meg a napvilágot, mindig is hitt abban, hogy egy nap igazi sportoló lehet belőle, aki világhírnevet szerez magának. Sikerült neki, és parádés a labdakezelése. Rengeteg férfit utasított ezzel maga mögé, de önmagában a tehetség nem elég. Natalia kellően kitartó volt, és folyamatosan arra koncentrált, hogy a legjobb legyen és fejlődjön. Jól látható módon ez sikerült is neki.

Ő nem az a lány, aki megriad a kihívásoktól, és valószínűleg az összes utcai pályán az egyik legjobb lenne. A közel 1 méter 80 centi magas brazil hölgy nemcsak a tudásával kápráztatja el a közönségét, hanem a mással is.  Nézzétek csak….