Ilyen egy húsvér nő, akinek narancsbőrös püspökfalatjáért odáig vannak a férfiak

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Szerencsére egyre jobban kezd feledésbe merülni az a korszak, amikor csak  vékony magas csajokat láthattunk a kifutókon, Ők ömlöttek még a csapból is. A férfiak többsége jobban szereti a húsvér nőket, mert a húsos falatokkal egyáltalán nincs gond, ez mindig csak a nők fejében volt meg, hogy mi a gebéket szeretjük.

Isabella Buscemi egyátalán nem tökéletes, de talán ez nem is baj, a tökéletes az valahogy mindig unalmasabb. Felvállalta a hibáit és több képen is hangot adott annak, hogy hiába gondolja azt mindenki, hogy ő bizony hibátlan, a valóságban neki is problémákat okoz például a narancsbőr. Persze Isabella még igen fiatal, és a képeit elnézve nem lehet véletlen, hogy havonta 74 ezer fontnál (közel 30 millió fontnál) is többet össze tud lapátolni azzal, hogy fotózásokra jár, illetve OnlyFans-oldalára gyárt exkluzív tartalmakat.

A 23 éves influencer négy évvel ezelőtt még pultosként dolgozott, ám állítása szerint a modellkedés teljesen megváltoztatta életét és azóta még büszkébben vállalja fel magát. Isabella nem is tagadja, hogy általában minden egyes fotóját alaposan megszerkeszti publikálás előtt, hogy több mint 2,5 millió követője ne nagyon lássa apró tökéletlenségeit, ám ezúttal kivételt vett. Elsősorban azért, hogy megmutassa: minden nőnek büszkének kellene lennie testére, úgy, ahogy az van.


sa


asa


qwqq