18. születésnapja előestéjén tudta meg, hogy nevelőapja három éve lesi fürdés közben

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Senkinek sem kívánjuk, hogy olyan 18. születésnapja legyen, mint annak a fiatal lánynak, aki épp előző este tudta meg nevelőapja piszkos titkát.

Felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta az a férfi, aki saját nevelt lánya látványán élvezkedett éveken keresztül. A Dél-Walesben élő Lauren Brightwood épp 18. születésnapja előestéjén vette észre, hogy nevelőapja, Thomas Craig Lewis egy okostelefon segítségével kukkolta, miközben ő fürdött. Később kiderült: évek óta zajlott mindez…

A férfi négyéves kora óta nevelte Laurent, aki felnézett rá – alighanem ezért még szörnyűbb lehetett neki szembesülni azzal, hogy Lewis csupán szexuális tárgyként tekint rá.

„Sokkot kaptam, nem igazán tudtam, hogy dolgozzam fel mindezt. Ez nem olyasmi, amivel normál esetben az emberek szembesülnek, így nem tudtam, mit tegyek” – magyarázta a fiatal lány, akiben maradandó nyomokat hagyott a sokkoló felfedezés. Feszült vagyok, amikor belépek egy mosdóba. Nem akarom, hogy ez újra megtörténjen velem. Nem hinném, hogy ez fair.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lauren India Brightwood (@becomingbrightwood) által megosztott bejegyzés

Lauren azóta depresszióval küzd, étkezési zavarai vannak, és az alkohollal is meggyűlt a baja. Mindezek ellenére azonban úgy döntött, lemond anonimitásáról, hogy mások is megismerhessék történetét.

„Többet kezdtem el inni, mint kellene. Csak ki akartam szabadulni otthonról. Bárhová elmentem, hogy ne legyek ott”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lauren India Brightwood (@becomingbrightwood) által megosztott bejegyzés

A 35 éves Thomas Craig Lewis eleinte azzal védekezett: úgy hallotta, a nevelt lánya sír, ezért kémlelt be, később azonban maga fel magát a rendőrségen. Bevallotta, hogy éveken keresztül kukkolta a kamaszlányt, mert kíváncsi volt, hogy néz ki a teste felnőtt nőként.

Elmondta: az elmúlt évek során 5-10 felvételt készített.  A 2018-ban lebukott kukkolót végül a napokban ítélték el: 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, emellett kötelezték 100 óra közmunkára, valamint egy harmincórás rehabilitációs foglalkozásra is.