Más a szennyesbe rakná, de Ő a jófogásra, és ezzel keres hatalmas pénzeket

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A Mel and Kim nevű együttes Mel és Kim Appleby énekesnőkből állt, legnagyobb sikereiket a ’80-as évek végén aratták. Lehet, hogy ettől független, de a képen látható nő a Mel Kim keresztneveket kapta, amikor 1990-ben megszületett, ő Mel Kim Brown fizikushallgató Newcastle-ből, aki most különleges keresetkiegészítésével került bele a hírekbe.

A hölgy kezdetben használt Halloween-maszkokat árult az eBay-en, amikor valaki felajánlott neki egy kisebb összeget használt gumikesztyűjéért. Próbát tett egyéb használt ruhadarabjaival, és meglepően sokra akadt vevő. Nem túl meglepő módon azonban a fehérneműivel tudott és tud azóta is a legnagyobbat kaszálni. Azt mondja, lassan már ott tart, hogy sose mos, mert ami egyszer volt rajta, azt mosás helyett inkább felteszi az internetre.

Webshopját húszezren néztek meg pár hónap alatt. A húszezer látogatónak persze csak a töredéke vásárolt használ bugyit-melltartót-harisnyát, de havi 600 font, azaz kb. 220 ezer forint csak összejön így is a vállalkozásból.

Mel Kim Brown párkapcsolatban él, és szerelme többé-kevésbé belenyugodott, hogy barátnője fehérneműben pózol az Interneten (végülis az influenszerek jó része is ezt teszi az Instagramon), de a férfi azért általában a szokta forgatni a szemét, amikor látja, hogy partnere éppen előkészít egy újabb csomagot, hogy egy vadidegen férfinak elküldje a bugyiját.

Különleges kéréseket is szokott kapni, és ezeknek általában eleget is tesz, ha megfelelő mennyiségű pluszpénzt kínálnak érte. Van, aki fotókat kér arról, hogy a nő éppen viseli az adott fehérneműt vagy harisnyát, de olyan is volt már, aki azt kérte, hogy ne csak viselje a harisnyát, hanem tornázzon is benne, például csináljon pár jumping jack-típusú terpeszugrást.