Mindent lever hatalmas ütközőivel az egyetemista lány, ezért most pénzt gyűjt a kisebbítő műtétre

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Elege lett Amber Roach joghallgatónak, végre normális életet akar élni. Szerinte inkább átok mint áldás hatalmas mérete, ezért 5000 fontot (2 millió forintot) szeretne összegyűjteni kisebbítő műtétjére Anglia egyik legnagyobb m ellű nője. Eddig azonban csak az összeg tizede jött össze.

Amber a Sunnak nyilatkozva mesélt megpróbáltatásairól: „Mindenki irigykedik rám, pedig az igazság az, hogy a mellméretem tönkretette az életem. Tudom, hogy vannak ennél nagyobb problémák a világban, de életem minden perce kényelmetlenségben telik. Nem tudok csak úgy elmenni az emberek mellett egy kocsmában vagy szórakozóhelyen. Ha felállok vagy csak megfordulok, már repülnek is poharak az asztalról. Már nem merek belépni a kisebb üzletekbe sem, mert mindent leverek a polcokról.”

A fiatal nő emellett attól is besokallt, hogy folyamatosan zaklatják ocsmány üzenetekkel ismeretlenek, és még azokkal sem tud kommunikálni, akik egyébként normálisan közelednének felé. „Nehéz komolyan venni valakit, aki folyamatosan a mellemhez beszél. De a férfiak az utolsó okai annak, hogy rászántam magam a műtétre. Egyszerűen normális életet akarok élni” – magyarázta. Amber korábban rendszeresen sportolt, de ma már képtelen erre, még az ülés is komoly megpróbáltatásokat jelent számára, és egyre gyakrabban gyötrik hátfájdalmak. Utolsó reménye a műtét, amelyhez sürgősen össze kell gyűjtenie a pénzt.